ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد

رای الیوم: بن فرحان در سفر به تهران حامل پیام ملک سلمان برای آیت‌الله رئیسی خواهد بود

رای الیوم: بن فرحان در سفر به تهران حامل پیام ملک سلمان برای آیت‌الله رئیسی خواهد بود روزنامه «رأی الیوم» نوشت که وزیر خارجه عربستان سعودی اوایل هفته پیش رو در حالی که حامل پیامی از پادشاه عربستان سعودی است به ایران سفر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۶ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 03
کد خبر: ۱۸۷۵۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  روزنامه «رأی الیوم» به نقل از منابع سیاسی لبنان نوشت که «فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان سعودی ابتدای هفته پیش رو در حالی که حامل پیامی از پادشاه عربستان سعودی است به تهران سفر خواهد کرد.

 

بر اساس گزارش این روزنامه، فیصل بن فرحان پیامی را از طرف «ملک سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان برای آیت‌الله سید « ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور ایران در خصوص توسعه روابط بین دو کشور خواهد برد.

 

رأی الیوم نوشت: وزیر امور خارجه عربستان سعودی همچنین در این سفر با رئیس جمهور ایران و دیگر مقامات ایرانی دیدار و درباره توسعه روابط دو کشور گفت وگو خواهد کرد.

 

وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی در حاشیه نشست «بریکس» در کیپ تاون دیدار و گفت‌وگو کردند.

 

طی این دیدار دو وزیر درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای به بحث و تبادل نظر پرداختند.

 

این دومین دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان سعودی بعد از احیای روابط دیپلماتیک ایران و عربستان سعودی در اسفند ماه 1401 به شمار می‌رود.

 

فیصل بن فرحان وزیر امور خارجه عربستان نیز در این دیدار از پیشرفت‌های بسیار خوب حاصله در روابط دوجانبه اظهار خرسندی کرد.

 

وی از کمک های ارزشمند طرف ایرانی در استقبال از هیئت فنی عربستانی به منظور زمینه سازی برای گشایش سفارت و سرکنسولگری عربستان در ایران تشکر کرد و افزود با همکاری بسیار خوب دو طرف از مراحل تعیین سفرا و زمینه سازی برای گشایش نمایندگی‌های سیاسی و کنسولی به سرعت عبور کردیم و در حال حرکت به سمت مرحله جدیدی از روابط دو کشور هستیم که تأمین کننده منافع دو ملت و کل منطقه خواهد بود.

 

وزیر امور خارجه عربستان تاکید کرد که در پاسخ به دعوت به عمل آمده، به زودی به تهران سفر خواهد کرد.

 

عربستان سعودی، ایران و چین روز جمعه نوزدهم اسفند 1401 برابر با دهم مارس 2023 میلادی در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند در نتیجه‌ گفت‌وگوهای انجام‌شده، جمهوری اسلامی ایران و پادشاهی عربستان سعودی توافق کردند ظرف حداکثر دو ماه، روابط دیپلماتیک خود را از سر بگیرند و سفارت‌خانه‌ها و نمایندگی‌ها را بازگشایی کنند.

 

به دنبال این توافق رسانه‌ها و محافل آمریکایی نگرانی خود را از روند تحولات منطقه غرب آسیا که برخلاف خواست آمریکا پیش می رود ابراز کرده اند./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار